Smo psarna Infinity Moon in se ukvarjamo z vzrejo Weimarancev.

Naš cilj je vzreja predvsem zdravih in karakterno odličnih mladičkov, primernih tako za raznorazne športe, razstave in lov, kot tudi za nadaljnjo vzrejo. Trudimo se, da so mladički pred odhodom primerno socializirani ter seveda zdravstveno pregledani in z vsemi potrebnimi dokumenti.

Z to pasmo smo se sami srečali čisto po naključju in nekaj let kasneje smo kupili tudi našega prvega psa po imenu Mon, kasneje pa še Infinity oz. kot jo kličemo ljubkovalno Ify. Sami se največ ukvarjamo z razstavami, kjer sta naša psa tudi zelo uspešna,sta pa tudi odlična lovca kar se odraža tudi na kužkih naše vzreje, kateri so uspešni na večih področjih, prav tako pa se poskušamo čimveč posvečati tako športu kot se prepuščati zabavanju v naravi v družbi naših kužkov.

 

Kot omenjeno za naše mladičke pred oddajo ustrezno poskrbimo, jih socializiramo, se potrudimo za njih po svojih najboljših močeh in pa seveda ne smemo pozabiti, jih že kar precej razvadimo. Mladički so navajeni tako na otroke za kar poskrbi naš sin Žan Mark saj ga mladički obožujejo kot tudi on njih.

Predvsem si želimo, da gredo naši mladički v najboljše domove in da vam prinesejo v vaš dom veselje in srečo. Vsekakor so pa vsi od prvega do zadnjega svetovni prvaki v uživanju, razvajanju in ležanju na kavču.